
Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Derrapat i maceració en fred durant 6 hores.
Premsat suau i fermentació en inoxidable durant 20 dies a 16 graus. Criat amb mares durant 4 mesos.
Estabilitzat amb fred, clarificat i filtrat suau abans de l’embotellat.
Groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Net i brillant. Aromes clarament afruitades, amb molta percepció de poma, pera i flors blanques.
Notes de fonoll i lleugerament anisat.
D’entrada àmplia, destaca per la seva bona acidesa que converteix tot el seu perfil aromàtic en fresc. Sumament carnós, mostra ràpidament volum i molta expressivitat, amb un post gust llarg i mineral.
La seva bona acidesa i la seva complexitat aromàtica ens obra un
ampli espectre gastronòmic, ja sigui per afinitat o contrast d’aromes i textures. Peixos blancs i blaus suaus, pasta, arrossos caldosos i carns blanques, formatges cremosos o curats, fumats i
embotits ibèrics.
Gaudir del Petites Estones Blanc, és gaudir de petits – grans moments.