D.O. Terra Alta

Varietats: 100% Garnatxa Blanca
Alcohol: 13,5%
Acidesa: 5,5 g/l
Sucres: 0,6 g/l
Terrer: Llicorella, argila i calcari
Collita: 2022
Producció: 26.600 ampolles de 0,75 cl.

Certificat ecològic (CCPAE)

Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Derrapat i maceració en fred durant 6 hores.
Premsat suau i fermentació en inoxidable durant 20 dies a 16 graus. Criat amb mares durant 4 mesos.
Estabilitzat amb fred, clarificat i filtrat suau abans de l’embotellat.

Groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Net i brillant. Aromes clarament afruitades, amb molta percepció de poma, pera i flors blanques.
Notes de fonoll i lleugerament anisat.
D’entrada àmplia, destaca per la seva bona acidesa que converteix tot el seu perfil aromàtic en fresc. Sumament carnós, mostra ràpidament volum i molta expressivitat, amb un post gust llarg i mineral.

La seva bona acidesa i la seva complexitat aromàtica ens obra un
ampli espectre gastronòmic, ja sigui per afinitat o contrast d’aromes i textures. Peixos blancs i blaus suaus, pasta, arrossos caldosos i carns blanques, formatges cremosos o curats, fumats i
embotits ibèrics.

Gaudir del Petites Estones Blanc, és gaudir de petits – grans moments.

D.O. Montsant

Varietats: 90% Garnatxa i 10% Samsó
Alcohol: 15,5%
Acidesa: 4,9 g/l
Sucres: 0,5 g/l
Terrer: pissarres, argiles i calcària
Collita: 2022
Producció: 40.000 ampolles de 0,75 cl

Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg.
Maceració pel·licular i fermentació en dipòsits d’acer inoxidable.
Fermentació malolàctica en inoxidable.
El 40% de vi ha envellit durant cinc mesos en bótes de roure francès i americà.
Clarificat, estabilitzat en fred, i filtratge suau abans de l’embotellat.

Vi negre de capa mitja-alta, color cirera picota amb ribets violàcis.
Bona formació de llàgrima, net i brillant.
Olfactivament hi predominen els aromes primaris, on destaca la fruita vermella fresca. Maduixa, cirera i gerds, s’entremesclen amb un fons lleugerament especiat i torrefacte, molt suau, i lleugeres notes balsàmiques; eucaliptus i pebre blanc.
En boca l’atac és suau, lleugerament afruitat, fresc. Bona acidesa i predomini de la fruita fresca, on la maduixa i el gerd destaca per sobre de la resta. Complexa i canviant, a mesura que el vi s’obre, les notes lleugerament balsàmiques i torrefactes comencen a agafar protagonisme. Post gust llarg, on ens retorna la percepció a fruita fresca.

Basant-nos en la seva frescor, és ideal per maridar patés, formatges cremosos de llet crua, peixos greixosos i carns guisades (vedella, conill, pollastre…). L’aportació fresca del Petites Estones, equilibrarà les espècies, els làctics i les salses dels plats.

Gaudir del Petites Estones, és gaudir de petits – grans moments.

D.O. Terra Alta

Varietats: 80% garnatxa blanca, 20% macabeu.
Alcohol: 13,5%
Acidesa: 4,9 g/l
Sucres: 0,6 g/l
Terrer: Panal (argila blanca)
Collita: 2021
Producció: 1.200 ampolles de 0,75 cl.

Verema manual. Derrapat i maceració en fred.
Premsat suau.
50% de la garnatxa blanca, fermentada i criada en bótes noves de roure francès i acàcia durant 8 mesos. L’altre 50% de la garnatxa blanca, fermentada en dipòsits d’inox. Macabeu fermentat en inox i criat amb mares durant cinc mesos.
Estabilitzat amb fred, clarificat i filtrat suau abans de l’embotellat. 

Groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Net i brillant. Complexa en aromes, destaca la seva fruita fresca (poma, pera, pinya), tocs anisats i de fonoll, amb un fons de vainilles, tofee, cacau i fruita seca.
D’entrada àmplia, mostra molta subtilesa en boca, amb notes cremoses i afruitades, amb un final de boca balsàmic.

Per la seva estructura i acidesa, formatges cremosos i curats, embotits, peixos al forn i carns blanques, maridaran a la perfecció per contrast de textures.
Estones de Mishima “Vine”, està inspirat amb la cançó de la banda barcelonina. És una cançó d’amor, que parla d’un retrobament esperat. Aquest retrobament és el que interpretem quan es troben la garnatxa blanca i el macabeu. Una història d’amor llargament esperada i amb una llarga tradició a la Terra Alta.

D.O. Montsant

Varietats: Garnatxa, Syrah i Samsó
Alcohol: 14,5%
Acidesa: 5,2 g/l
Sucres: 0.5 g/l
Terrer: Argila vermella i panal
Collita: 2021
Producció: 4.200 botellas de 0,75 cl.

Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg.
Maceració pel·licular i fermentació en dipòsits d’acer inoxidable.
Fermentació malolàctica en inoxidable.
El 40% de vi ha envellit durant cinc mesos en bótes de roure francès i americà.
Clarificat, estabilitzat en fred, i filtratge suau abans de l’embotellat.

Es tracta d’un vi negre de capa mitja-alta, net i brillant, amb bona formació de llàgrima, de color cirera picota amb els ribets violacis. Predomini d’aromes primaris, fruites vermelles, maduixa, cirera i pruna, amb un rerafons lleugerament balsàmic i subtils notes a criança, torrats, incens i vainilla.
En boca és suau, amb acidesa fresca i equilibrada, i on les notes de fruita i criança es barregen de forma subtil. Taní suau.

Al tractar-se d’un vi de mitja criança, el predomini de la fruita fresca i el seu bon nivell d’acidesa, el fan un vi molt versàtil, combina molt bé amb carns suaus d’aviram, de conill i porc. Peixos grassos i pasta.

Recomanem tastar el vi escoltant la cançó “Qui n’ha begut” del disc “Set tota la Vida”
De la sinèrgia entre els Mishima i Vins de Mas Sersal, neix l’Estones de Mishima “Set tota la Vida”, amb la intenció de ser un vi alegre i amable, que convidi a beure’n, a compartir-lo, a passar bones estones.

D.O. Terra Alta

Varietats: 100% Pedro Ximénez
Edat de les vinyes: 60 anys. Situades al terme de municipal de Batea.
Alcohol: 13,5%
Acidesa: 6,1 g/l
Sucres: 0,7 g/l
Terrer: Panal i llimós
Collita: 2021
Producció: 5,169 ampolles de 0,75 cl.

Certificat ecològic (CCPAE)

Verema manual.Maceració pel·licular i fermentació en inoxidable durant 36 dies.
Criança amb les mares durant 8 mesos en dipòsit d’acer inoxidable i gerres d’argila. Fermentació malolàctica en el mateix dipòsit.

Color groc or nou amb reflexes verdosos, net i brillant. Molt bona formació de llàgrima. En nas, predominen els aromes primaris, destacant el préssec de vinya, albercocs i raïm, amb fons de briox, mel i balsàmics. En boca és glicèric, ampli, de pas suau i vellutat. Fresc i amb bona acidesa. El aromes a fruita es mesclen amb la cremositat. Complexa, llarg i persistent. Post gust lleugerament salí i refrescant.

Donada la seva estructura i complexitat, té un ventall molt ampli de combinacions. Pasta, amanides amb fruites, fumats, marinats, formatges de pasta tova i llet crua, peixos greixosos i carns suaus. Harmonies per afinitat o contrast posades a la seva copa.

Donada la seva elaboració i zona de producció, Estones PX és un vi ÚNIC. elaborat amb una varietat històrica que esta íntimament lligada amb els Monjos Cartoixans.

D.O. Montsant

Varietats: 70% Garnatxa i 30% Samsó
Alcohol: 14.5%
Acidesa: 5.1 g/l
Sucres: 0.10 g/l
Terrer: pissarres, argiles i calcària
Collita: 2018
Producció: 3.200 ampolles de 0,75 cl.

Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg.
Maceració pel·licular i fermentació en tines d’inoxidable durant 21 dies la Garnatxa i 25 dies el Samsó.
Criança de 14 mesos en bótes de roure francès la garnatxa i de roure americà el Samsó, amb fermentació malolàctica en les mateixes bótes.
Per la seva elaboració i criança, pot produir sediments.

Capa alta, color cirera picota amb tonalitats granes, amb llàgrima tintada.
Complexa en nas, necessita una bona oxigenació per mostrar tot el seu potencial, on destaca la fruita madura, amb molts records a la maduixa, mora i pruna, lleugerament especiat i balsàmic, sota un fons de regalèssia. Marcades notes minerals.
Atac suau, pas lent, amb acidesa fresca i equilibrada. La percepció afruitada i les notes de criança s’entremesclen de forma subtil. Taní madur, golós i carnós. El post gust és llarg i persistent, moment on destaca la mineralitat de forma molt elegant.

Per la seva estructura i complexitat, harmonitzarà molt bé amb plats potents i persistents: Porcell, corder i cabrit, caça major, vedella i bou harmonitzaran perfectament amb l’estructura i persistència del “Estones” de Vins de Mas Sersal.

D.O. Terra Alta

Varietats: 100% Pedro Ximénez
Edat de les vinyes: 60 anys. Situades al terme municipal de Batea.
Alcohol: 14%
Acidesa: 6,5 g/l
Sucres: 0,78 g/l
Terrer: Panal i llimós.
Collita: 2018
Producció: 299 ampolles d’1,5 litres

Verema manual. Maceració pel·licular i fermentació en inoxidable durant 36 dies. Criança amb mares durant 8 mesos en dipòsits d’acer inoxidable. Fermentació malolàctica en el mateix dipòsit. Finalitzada la criança en el dipòsit, madura en barrica de roure francès durant 12 mesos més.
Clarificat, filtrat i embotellat el mes de juny de 2020.

Color groc or nou amb reflexos verdosos, net i brillant. Molt bona formació de llàgrima. Al nas predominen les aromes primàries i terciàries, destacant el préssec de vinya, albercoc i raïm, amb fons de brioix, mel i balsàmics, sucre cremat, canyella i vainilla. En boca és glicèric, ampli, de pas suau i vellutat. Fresc i amb bona acidesa. Les aromes de fruita es barregen amb la cremositat. Complex, llarg i persistent. Retrogust lleugerament salí i refrescant.

Donada la seva estructura i complexitat, té un ventall molt ample de combinacions. Peixos grassos, caça, plats amb tòfona, formatges curats… Harmonies per afinitat o contrast dins de la copa.

D.O. Montsant

Varietats: Garnatxa i Samsó
Alcohol: 14%
Acidesa: 6,0 g/l
Sucres: 0.10 g/l
Terrer: Llicorella i argila calcària.
Collita: 2013
Producció: 164 ampolles d’1,5 litres

Amb les tres millors bótes de la collita de 2014 s’ha elaborat aquest vi exclusiu en format magnum (1,5 litres). El magnum Terces és el resultat d’un coupage especial en el que s’han seleccionat els tres millors vins elaborats al nostre celler.

Verema manual i amb caixes de 20 kg.
Maceració pel·licular i fermentació en inoxidable durant 21 dies la garnatxa i 25 dies el samsó.
Criança de 24 mesos en barriques de roure francès la garnatxa i de roure americà el samsó, amb fermentació malolàctica a les mateixes barriques. Filtrat suau.
Per la seva elaboració i criança, pot produir sediments.

Capa alta, color cirera picota amb tonalitats granes, amb llàgrima tintada.
Complex al nas, necessita una bona oxigenació per posar de manifest tot el seu potencial, on hi destaca la fruita madura, amb molts records a la maduixa, móra i pruna, lleugerament especiat i balsàmic, amb un fons de regalèssia. Marcades notes minerals.
Atac suau, pas lent, amb acidesa fresca i equilibrada. La percepció afruitada i les notes de criança es barregen de forma subtil. Taní madur, golós i carnós. El postgust llarg i persistent, moment on hi destaca la mineralitat de forma molt elegant.

Per la seva estructura i complexitat, harmonitzarà molt bé amb plats potents i persistents. Porc, corder i cabrit, caça major, vedella i bou harmonitzaran perfectament amb l’estructura i persistència de ‘“Terces” de Vins de Mas Sersal.

D.O. Cava

Varietats: 60% Xarel·lo, 20% Macabeu, 20% Parellada
Tipus: Brut Nature
ReservaCriança: Mínim 24 mesos
Alcohol: 11,5%
Acidesa: 6,5 g/l
Sucres: Residual
Collita: 2021
Producció: 2.500 ampolles de 0,75 cl.

Aquest cava, és el resultat de la sinèrgia entre els cellers Estones Vins i Oriol Rossell, amb la complicitat de la banda de rock Mishima.
Elaborat per Salvi Moliner, enòleg d’Estones Vins i de les Caves Oriol Rossell, a la Propietat Can Cassanyes, de Sant Marçal (Alt Penedès).

Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Premsat directe. Desfangat. Primera fermentació en dipòsits d’inoxidable. Segona fermentació i criança mínima en ampolla de 24 mesos abans del degorjat. Sense licor d’expedició afegit.

Es tracta d’un cava fresc i suau, de bombolla fina i ben integrada. Destaquen les aromes de fruita blanca i alguns cítrics acompanyats amb els de brioixeria procedent de la criança amb les mares, així com certes notes de préssec de vinya. En boca, l’acidesa fresca, contrasta amb la cremositat del vi. La bona integració del carbònic fa que la bombolla sigui fina i persistent, aportant sensacions tàctils cruixents i sedoses.

Per la seva estructura i complexitat, harmonitzarà molt bé amb plats potents i persistents: Porcell, corder i cabrit, caça major, vedella i bou harmonitzaran perfectament amb l’estructura i persistència del “Coster d’en Fornós” de Vins de Mas Sersal.

D.O. Montsant

Varietats: 100% Carinyena
Alcohol: 14,5%
Acidesa: 5,4 g/l
Sucres: 0,20 g/l
Collita: 2020
Producció: 623 ampolles de 0,75 cl.

Verema manual i recol·lecció en caixes de 10 kg.
Maceració pel·licular i fermentació en bótes obertes durant 25 dies.

Criança de 12 mesos en bótes de roure francès de 500 litres amb fermentació malolàctica en les mateixes bótes.

Per la seva elaboració i criança, pot produir sediments.

Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Premsat directe. Desfangat. Primera fermentació en dipòsits d’inoxidable. Segona fermentació i criança mínima en ampolla de 24 mesos abans del degorjat. Sense licor d’expedició afegit.

Capa alta, color cirera picota amb tonalitats granes, amb llàgrima persistent.

Complexa en nas, necessita una bona oxigenació per mostrar tot el seu potencial, on destaca la fruita negra madura, amb molts records a la cirera picota, mora, gerds, lleugerament especiat i balsàmic, sota un fons mediterrani (romaní, sotabosc…).

Atac suau, pas lent, amb acidesa fresca i equilibrada. La percepció afruitada i les notes de criança s’entremesclen de forma subtil. Taní madur, golós i carnós. El post gust és llarg i persistent, moment on destaca la sedositat de forma molt elegant.

És un vi versàtil, amb moltes possibilitats gastronòmiques. Al tractar-se d’un Cava Reserva, aconseguirem harmonies per afinitat i contrast en funció del plat i la seva cocció, sent especialment recomanable per arrossos de tot tipus, peixos grassos, i carns al forn (xai, cabrit, porcell).